10 λόγοι γιατί κάθε κορίτσι πρέπει να ξεκινήσει windsurf!

Αυτοί είναι οι 10 λόγοι γιατί κάθε κορίτσι πρέπει να ξεκινήσει windsurf, όπως τους παρουσίασε στο blog της η Miriam Rasmussen, αθλήτρια του windsurf.

Η Miriam, όπως περιγράφει, στην ηλικία των 30, με 2 παιδιά, κατάλαβε πως δεν είχε φιλοδοξίες, κανένα πραγματικό στόχο και το χειρότερο απ’ όλα… δεν ήταν ευτυχισμένη!

Έτσι κάποιοι φίλοι την παρότρυναν να αλλάξει τρόπο ζωής και να δοκιμάσει windsurf. Και εκεί ξεκίνησε αυτό που η ίδια ονόμασε, το «Κυνήγι της Ευτυχίας» (Pursuit of Happines) και η ζωή της μέσα από το windsurf!

Και αυτοί είναι οι λόγοι γιατί κι εσύ πρέπει να το δοκιμάσεις…

1. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ! Το windsurf γυμνάζει όσο και ένα πρόγραμμα crossfit, μόνο που είναι πιο διασκεδαστικό!

1

 

2. ΤΡΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! Όταν κάνεις εντατικά windsurf, καις περίπου 1.000 θερμίδες την ώρα. Προσοχή όμως στις υπερβολές.

2

 

3. ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ! Όταν ανεβαίνεις στο σανίδι, όλα χάνονται δια μαγείας. Είσαι εσύ, ο ήλιος, η θάλασσα, ο αέρας… και το πιο όμορφο συναίσθημα που θα σε πλημμυρίσει ευτυχία.

3

 

4. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Είναι αυτοί που θα γνωρίσεις στην παραλία και έχουν ήδη ανακαλύψει τη μαγεία του windsurf.

4

 

5. ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ! Ξέρω… μπορείς να ταξιδέψεις και χωρίς να κάνεις windsurf. Όταν όμως κάνεις, γίνεσαι ένα με το τοπίο, τη θάλασσα, τον άερα, δεν είσαι πια ένας απλός παρατηρητής.

5

 

6. BEACH BABY LOOK! Απαλό δέρμα, χρυσαφένιο μαύρισμα, wavy beach hair και sexy beach outfits… Need more?

6

 

7. ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ WINDSURF! Ναι, ναι… υπάρχει σε αυτό κάτι που τους συναρπάζει. Ακόμα και αν το αγόρι σου κάνει windsurf, καλύτερα να ξεκινήσεις και συ και να μοιράζεστε την χαρά, παρά να του γκρινιάζεις κάθε φορά που πάει παραλία.

7

 

8. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Το windsurf δεν έχει όριο ηλικίας. Μάλιστα κάποιοι απο τους καλύτερους windsurfers στον κόσμο, τα καταφέρνουν καλύτερα στα 40 απ’ ότι στα 20. Και δεν είναι ποτέ αργά για να ξεκινήσεις.

8

9. ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΙΑ ΠΟΤΕ! Κύμα, flat, slalom, freestyle. Κανένα session δεν είναι το ίδιο αλλά το συναίσθημα είναι πάντα υπέροχο.

9

 

10. ΧΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ! Όχι δεν είναι το windsurf που θα σου αλλάξει την προσωπικότητα, αλλά σίγουρα θα συμβάλλει στην ηρεμία σου, στο να δοκιμάσεις τον εαυτό σου και βασίσεις την αντίληψή σου σε κάτι που αν και μαγικό, είναι πραγματικά αληθινό… τον κόσμο του windsurf

10