10 λόγοι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις περισσότερο το camping

Όταν σκεφτόμαστε το camping, στο μυαλό μας έρχονται οι κλασικές πράσινες σκηνές, δύσκολες στο στήσιμο και άβολες στον ύπνο (εκτός αν έχει κουβαλήσει και στρώμα, υπόστρωμα κλπ.

Η διαμονή στο camping δεν χρειάζεται να είναι βαρετή. Μπορείς να είσαι κοντά στην φύση με …style! Παρακάτω 10 high-tech σκηνές που σίγουρα θα σας αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε το camping!

 

1. Η σκηνή-δεντρόσπιτο

Tentsile-1020x619

Ξεχάστε τον ύπνο σε άβολο έδαφος. Το στήσιμο της Tentsile, που θυμίζει το δεντρόσπιτο από τα παιδικά μας χρόνια, απαιτεί 3 δέντρα -όχι απαραίτητα σε ίση απόσταση μεταξύ τους- και πολύ καλό τέντωμα των σκοινιών.

 

2. Η φουσκωτή τέντα

heiplanet1

Η Heimplanet Cave, είναι αυτό που περιμέναμε. Μια φουσκωτή σκηνή, super σταθερή, ελαφριά και εύκολη στο στήσιμο.

 

3. Η τέντα «οικοδομικό τετράγωνο»

Logos-Decagon-Tent-

Η Ιαπωνικής κατασκευής Decagon σκηνή, μπορεί να φιλοξενήσει …..πολλά άτομα!!!! Διαθέτει χώρους ύπνου, χώρο εστίασης 16 ατόμων, ακόμα και άνοιγμα που συνδέεται με το αυτοκίνητό σου (αν τυχόν έχεις ξεχάσει κάτι, μην τρέχεις να το πάρεις)

 

4. Car-roof

Screen-Shot-2014-09-09-at-13.38.45

Βρίσκεις ένα όμορφο μέρος, παρκάρεις και that’s it! Σαν έδαφος χρησιμοποιείς την οροφή του αυτοκινήτου σου, εύκολη στο στήσιμο και στην μεταφορά. P.S. Η σκάλα δεν συμπεριλαμβάνεται στον εξοπλισμό!

 

5. Cocoon

cocoontree01

2.4m κυκλικό κρεβάτι που φιλοξενεί άνετα 2 άτομα και κοστίζει από 3.000 – 9.000 λίρες. Στο στήσιμο σιγουρευτείτε πως έχετε δέσει ένα καλό κόμπο (όσοι πήγαν προσκόπους ξέρουν), διαφορετικά μάλλον θα καταλήξετε στο έδαφος.

 

6. Bubble

outdoor-camping-bubble

Σίγουρα θα είναι όμορφα όταν θα χαζεύεις τον νυχτερινό ουρανό, αλλά σκέψου τι θα γίνει μόλις βγεί ο ήλιος…..!

 

7. Solar power

solar-tent

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Τα έχει όλα! Ρεύμα, Wi-Fi, ακόμα και σύστημα που κρατάει το κάτω μέρος ζεστό!

 

8. Σκηνή-jacket

jacket

Μπορεί να μην φαίνεται πολύ όμορφο, αλλά είναι σίγουρα πρακτικό. Ένα full-body jacket που μετατρέπεται σε one-man tent εύκολα και γρήγορα.

 

9. Σκηνή-ποδήλατο

Bikamper

Έξυπνη ιδέα να έχεις κοντά το ποδήλατό σου και συγχρόνως ένα σταθερό στήριγμα για τη σκηνή σου.

 

10. Water Drop

Boom-Tent-340x510 Μοιάζει κάπως περίεργο, αλλά στο Βέλγιο αυτές οι σκηνές προσφέρονται προς ενοικίαση του καλοκαιρινούς μήνες έναντι 70€ τη βραδιά. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα, δεν έχουμε καταλάβει ακόμα όμως πως μπαίνεις μέσα ή βγαίνεις…