5th HELLENIC SUP CUP 2015

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, όλοι οι όρθιοι σανιδοκωπηλάτες καλούνται να αγωνιστούν και να ζήσουν την εμπειρία των αγώνων του 5th Hellenic SUP CUP 2015 που θα πραγματοποιηθούν σε 5 επιλεγμένα σημεία, με κορύφωση τον διεθνώς αναγνωρισμένο πλέον τελικό στην διώρυγα της Κορίνθου.

Το πρώτο event του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί της Άνδρου, στην παραλία Κυπρί, στις 2 Μαϊου ’15. Το WeSurfIn club, με την υποστήριξη του Δήμου Άνδρου και τοπικών φορέων του νησιού θα φιλοξενήσει για μια ακόμη χρονιά τη διοργάνωση. Ο αγώνας μπορεί να συνδυαστεί με μια εξόρμηση στις Κυκλάδες για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

21 Ιουνίου ’15. Νέα στάση για το Hellenic SUP CUP στον πολυσύχναστο κόλπο του Πόρτο Ράφτη. Τη 2η στάση του πρωταθλήματος, θα φιλοξενήσει το Πόρτο Ράφτη και ο Ναυτικός Όμιλος ΙΟΠΟΡ. Η τοπική κοινωνία και η αθλητική κοινότητα της περιοχής έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση και οι θεατές αναμένονται πολλοί.

Στις 19 Ιουλίου ’15 η Ελληνική Ομοσπονδία Canoe-Kayak θα φιλοξενήσει την 3η στάση του πρωταθλήματος SUP στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομείου στο Σχοινιά, στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Canoe-Kayak. Σε ένα άκρως αθλητικό αλλά και εντυπωσιακό περιβάλλον και στον απόλυτα flat στοίβο, θα δοθούν σκληρές αναμετρήσεις με τους θεατές να έχουν το μοναδικό προνόμιο να βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα στους αθλητές στις κερκίδες των εγκαταστάσεων.

Οδεύοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος, ο τελευταίος προκριματικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Λούτσα στο Athens Watersports, στις 20 Σεπτεμβρίου ’15. Ένας αγώνας που κατά παράδοση επιφυλάσσει προκλήσεις και εκπλήξεις, αφού ο άνεμος ευνοεί μοναδικά εύκολα άλλα και ασφαλή downwind που ενθουσιάζουν τους συμμετέχοντες.

Ο κύκλος των αγώνων θα ολοκληρωθεί στις 8 Νοεμβρίου ‘15, με την γιορτή του Ελληνικού SUP, τον διάπλου της μοναδικής διώρυγας της Κορίνθου. Έναν αγώνα που έχει καταφέρει να κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση και πολλές ξένες συμμετοχές.
Σε όλους τους προορισμούς των αγώνων, οι φίλοι του SUP θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στο άθλημα του SUP, να δοκιμάσουν νέους εξοπλισμούς και φυσικά να διασκεδάσουν σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό.

helenic sup cup 2015

Οι νικητές των κατηγοριών ανδρών 14’0’’, γυναικών 14’0’’, ανδρών 12’6’’, γυναικών 12’6’’ και FUN, θα κερδίσουν το εισιτήριο για τον αγώνα Nautic SUP Paris Crossing, στις 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Παρίσι που φέτος θα φτάσει τις 500 συμμετοχές.
Θυμίζουμε ότι οι αγώνες του 5th Hellenic SUP CUP 2015 δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές. Απευθύνονται κυρίως σε ερασιτέχνες, κάθε επιπέδου φύλου και ηλικίας, ανεξαρτήτως εξοπλισμού.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

Με τη φυσική ενέργεια του Frulite On the Go!

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στο www.sups.gr

Μεγάλοι χορηγοί και υποστηρικτές του πρωταθλήματος για μια ακόμη χρονιά είναι οι εταιρείες BIC® και NAISH

Λίγα λόγια για την BIC® Sport:
H BIC® έχει παρουσία στο χώρο με την BIC® Sport από το 1979. Δημιουργήθηκε από τον Baron Bich, έναν άνθρωπο παθιασμένο με τη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα. Πολύ γρήγορα καθιερώθηκε στην κατασκευή των windsurf, διατηρώντας την αξιοπιστία, την απλότητα, την εφευρετικότητα και το οικονομικά προσιτό προφίλ. Τα τελευταία 20 χρόνια επεκτάθηκε και σε άλλα τμήματα της αγοράς κατασκευάζοντας τις πρώτες σανίδες SUP BIC® το 2008.
NAISH – The Boardriding Company
Με έδρα το Maui της Hawaii και με τον άνεμο, το νερό και τα κύματα στο αίμα μας, η ομάδα Naish αναζητά πάντα νέους τρόπους ώστε να βοηθήσει τον καθένα να απολαύσει τον κόσμο του windsurfing, kiteboarding και SUP. Βασισμένοι στη δική μας έρευνα και τεχνολογία, σε καινοτομίες και υψηλής ποιότητας προϊόντα, αποτελούμε πλέον ηγετική δύναμη στο χώρο μας, με συνεχή προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση.
Aloha,
Robby Naish