Το 5ο Kitesurf Festival, αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δρέπανο Αχαΐας!

Μετά από αρκετές αναβολές, αφού τα μελτέμια είχαν την τιμητική τους φέτος στο Αιγαίο, φαίνεται πως οι ιδανικές καιρικές συνθήκες παρουσιάστηκαν και δόθηκε η τελική ημερομηνία διεξαγωγής για το 5ο Kitesurf Festival.

Αυτό το σαββατοκύριακο, 17 και 18 Σεπτεμβρίου, η παραλία του Δρεπάνου Αχαΐας θα είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί αθλητές και επισκέπτες, στο πιο καλοκαιρινό 2ήμερο του Σεπτεμβρίου. Εντυπωσιακοί αγώνες υψηλού επιπέδου, κληρώσεις δώρων, introduction στα θαλάσσια αθλήματα σανίδας από έμπειρους εκπαιδευτές, yoga και μουσική είναι μερικά από τα happenings που θα πλαισιώσουν το 5ο Kitesurf Festival presented by ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Το Φεστιβάλ που φέτος γιορτάζει τα 5 του χρόνια, αναμένεται ακόμα πιο εντυπωσιακό με μεγάλους χορηγούς το Frulite On The Go και τη Slingshot Greece, με την συνδιοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου Cape Drepano και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, powered by WBSF! 

Και επειδή το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν τελειώνει τον Αύγουστο, το Frulite On The Go κατά την διάρκεια του διήμερου θα φροντίσει να δροσίσει τους επισκέπτες του φεστιβάλ και φυσικά, να προσφέρει στους αθλητές την απαραίτητη ενέργεια για top επιδόσεις σε δύο ημέρες γεμάτες δράση και θέαμα!

poster final

Μάθετε περισσότερα για το 5ο Kitesurf Festival και το πρόγραμμα του 2ημέρου… ΕΔΩ!