Δύο χρυσά για τον Αναστάσιο Βασιλείου στους διεθνείς αγώνες χιονοδρομίας Παίδων – Κορασίδων

Με επιτυχία και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς αγώνες Παίδων – Κορασίδων των Αλπικών αγωνισμάτων, στο Βίτσι της Καστοριάς, διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν χιονοδρόμοι από τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες.
Στα δύο αγωνίσματα της γιγαντιαίας και τεχνικής κατάβασης ενώ επίσης συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες.
Στην κατηγορία Παίδων (U16 M) ξεχώρισε ο εξαιρετικός Αναστάσιος Βασιλείου με τα δύο χρυσά στα ισάριθμα αγωνίσματα (σ.σ. γιγαντιαία και τεχνική κατάβαση). Στην κατηγορία Κορασίδων (U16 L) οι Φανή Μαρμαρέλη και Στεφανία Τσιτσέλη μοιράστηκαν εντυπώσεις και χρυσά μετάλλια, ενώ στην συγκομιδή τους προστέθηκαν ένα αργυρό και ένα χάλκινο στα αγωνίσματα της γιγαντιαίας και τεχνικής κατάβασης αντίστοιχα.
Στις κατηγορίες των μικρών Παίδων και Κορασίδων (U14) ο Βούλγαρος Τόμοβ ’ντον και η Μαρία Ελένη Τσιοβόλου ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους υπολοίπους αφού είχαν διπλές νίκες και δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Μαρία Ελένη Τσιοβόλου είχε τερματίσει στην 8η θέση στον διεθνή αγώνα παίδων – κορασίδων, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ (Κροατία, 18/2/2015).
Η επίδοση της πρωταθλήτριας του ΕΟΣ Βόλου κρίνεται εξαιρετική αφού στον αγώνα συμμετείχαν αθλήτριες από όλη την Ευρώπη και το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό.

Πηγή: E.O.X.

eox