Η δουλειά των ονείρων σου!

Η δουλειά δεν σου αρέσει! Ειδικά όταν χρειάζεται να κλειστείς σε ένα γραφείο και να περνάς τη μέρα σου μπροστά από ένα pc.

Αν είσαι ο τύπος όμως που του αρέσει να να ταξιδεύει και να εξερευνά νέα πράγματα -κάτι σαν τον Marco Polo της σημερινή εποχής- this is your lucky day! H ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss, ανακοίνωσε την δουλειά των ονείρων σου!

Η αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία απευθύνεται σε δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς.

Ο «Ελβετός Εξερευνητής» (SWISS Explorer), όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο. Για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο, θα δημοσιεύει τις εντυπώσεις του και θα παρέχει συμβουλές για τους άλλους ταξιδιώτες site της εταιρείας.

Σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss, θα πρέπει να παραμένει για 2-3 ημέρες, προκειμένου να τσεκάρει κατά πόσον είναι ακριβείς τα Travel tips που δίνει η εταιρεία στο site της και να προσθέσει τα δικά του.

Εκτός από τον μισθό που θα καταβάλει στον «Εξερευνητή» η εταιρεία —το ποσό είναι υπό διαπραγμάτευση— θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του.

Η διαδικασία πρόσληψης για την ονειρεμένη θέση εργασίας έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως 28 Μαΐου 2014. Ο τυχερός που θα επιλεγεί μεταξύ όλων των υποψηφίων θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: