Το e-shop του frozenwave.gr άνοιξε ξανά ανανεωμένο!

Το e-shop του frozenwave.gr άνοιξε ξανά ανανεωμένο και σας περιμένει να κάνετε τις αγορές σας από όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας.

Με όλες τις νέες συλλογές Φθινόπωρο –Χειμώνας 14-15, μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά και ότι θα χρειαστείτε για τα Skate-Snowboard-Surf sessions σας!

Κάνοντας τις αγορές σας από το e-shop κερδίζετε έξτρα 20% έκπτωση σε πόντους για την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε, ενώ έχετε επιλογές και στον τρόπο πληρωμής και στον τρόπο αποστολής.

Βillabong, Element, DaKine, VonZipper, Kustom, Xcel, RVCA, Circa, Lakai, New Balance, Sector 9 είναι μερικά από τα brands που θα βρείτε.

Για ψώνια που συμφέρουν δείτε σε όλες τις κατηγορίες προϊόντα περασμένων σεζόν, ενώ για ακόμη καλύτερες τιμές μπείτε στο tab με τις προσφορές!

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας υπάρχει κάποιος που θα σας εξυπηρετεί και τηλεφωνικά και για extra ενημέρωση και επαφή με ότι συμβαίνει γύρω από το e-shop, υπάρχει σελίδα σε Facebook  Frozenwave Eshop και Τwitter.

So check it out! Frozenwave.gr

e-shop frozenwave.gr