Εκδρομή στο Pamporovo Freestyle Open με τον Αντώνη Δαυίδ!

Το snowboard.gr εξασφάλισε την παρουσία του στο φετινό Pamporovo Freestyle Open μέσω της επίσημης συνεργασίας που ξεκίνησε με το Pamporovo FunPark! Ένα μεγάλο event απο τις 10 μέχρι τις 16 Μαρτίου, το οποίο περιλαμβάνει για 3 ημέρες (13-14-15 / March) contest του world snowboard tour με έπαθλο 15.000$ ! Πολλά μεγάλα ονόματα αναμένονται να εμφανιστούν προσφέροντας θέαμα για να διεκδικήσουν αυτό το έπαθλο μαμούθ, πρόκειται για 4* event της TTR διοργανώτριας αρχής του world snowboard tour!

Ο Αντώνης Δαυίδ, αθλητής του Frulite on the go, φίλος και γνωστός στην Ελληνική snowboard community θα βρεθεί μαζί με το snowboard.gr στο Pamporovo Freestyle open και θα διεκδικήσει μια καλή εμφάνιση αλλά κυρίως όμορφες στιγμές μαζί μας σε ένα τόσο σημαντικό event!

To Funpark στο Pamporovo είναι το μεγαλύτερο snowpark στα Βαλκάνια, το μόνο που διαθέτει slopestyle που πληρεί τις προδιαγραφές της FIS για αγώνες παγκοσμίου επιπέδου αλλά και ένα halfpipe (επίσης το μόνο στα Βαλκάνια), ότι πρέπει για freestylers που θέλουν να δοκιμάσουν μια ξεχωριστή εμπειρία snowboard η ski στο pipe ! Επιπλέον είναι ένα σύγχρονο resort, διαθέτει ολοκαίνουργιο 6θέσιο lift ανάμεσα σε 9 συρόμενους και 6 εναέριους αναβατήρες. Mε 17 πίστες 37 χιλιομέτρων και το γειτονικό Chepelare σε πολύ κοντινή απόσταση (10km) είναι μια πολύ δυνατή επιλογή! Η χρήση του πάρκου θα είναι δυνατή καθ’ όλη την διάρκεια του contest στο line 1 ενώ το line 2 (pro line) θα δεσμεύεται για λίγες ώρες μέσα στην ημέρα για τις ανάγκες τις διοργάνωσης. To Pamporovo φυσικά δεν είναι μόνο για το πάρκο, βρίσκεται σε πανέμορφη δασική περιοχή της βόρειας Ροδόπης, 790 χιλιόμετρα απο την Αθήνα και 394 απο την Θεσσαλονίκη. Φέτος έχει τις καλύτερες συνθήκες από τα χιονοδρομικά της Βουλγαρίας και αν μας κάνει και την χάρη για πούδρες έχει super freeride tree riding! SNOWBUS από Αθήνα και παραλαβή επιβατών και απο Θεσσαλονίκη! Δείτε ένα ωραίο video από το περσινό Pamporovo Freestyle Open 4 και ένα φετινό με off pist powder snow & tree riding!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή και τα ξενοδοχεία επισκεφθείτε το:
http://www.snowboard.gr/pamporovo-freestyle-open-2014-world-snowboard-tour/