FOGT New Snowboard park gathering


Λεπτομέρειες Event

  • Date:
  • Κατηγορίες:

Ολοκληρώθηκε το πρώτο snowboard gathering του 2014 στο νέο Frulite On the Go snowboard park του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

…On the Go στα Καλάβρυτα!

Η ομάδα των “The Great Boarders”, powered by Frulite On the Go φιλοξένησε το πιο extreme 2ήμερο πάρτι στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2014 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Το πάρτι άρχισε με τον Αντώνη Δαυίδ και την παρέα του να τεστάρουν τα νέα lines του πάρκου και συνέχισε με demo boards από το FIFTY-FIFTY για τους fans του χιονιού, έντονη μουσική, πλούσια δώρα και άφθονο Frulite On the Gο.

Ο καιρός ήταν με το μέρος μας και μας έδωσε πολύ φρέσκο χιόνι και λιακάδα την 1η ημέρα. Η ομίχλη της 2ηs ημέρας δεν πτόησε τους snowboarders να μας προσφέρουν όπως πάντα εκπληκτικό θέαμα! Το shaping του ανανεωμένου πάρκου είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί ήταν όλα έτοιμα. Το set up επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για όλους τους επισκέπτες όπως δυο καινούρια lines, hip και bonus hitάκια στα ενδιάμεσα των runs καθώς επίσης mini quarters, mini hips, stalls και πολλά άλλα! Τo Frulite On the Go ήταν εκεί για refill ενέργειας για όλους τους riders αλλά και για όσους ήταν εκεί να απολαύσουν το βουνό και το χιόνι.

Από το party, φυσικά, δεν έλειψαν τα μοναδικά κόλπα και ένας από τους καλύτερους snowboarders της ελληνικής σκηνής, o Αντώνης Δαυίδ, που πρόσφατα μπήκε στην ομάδα των riders των The Great Boarders και μοιράστηκε snow board tips για in & outside the park με όλους τους επίδοξους riders!

 

DAY 1 REPORTnew-thegreat-boarders-kalavrita-snowboardpark-opening-fruliteonthego-slider2

Η 1η μέρα του FOTG snowpark opening event μας άφησε πολλά συναισθήματα.

Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και η μέρα κύλησε με φρέσκο χιόνι, λιακάδα και σχεδόν καθόλου αέρα. Το shaping του ανανεωμένου πάρκου είχε ξεκινήσει από εχθές και κατά τις 11 το πρωί όλα ήταν έτοιμα.

Οι shapers φορτώνουν...
Οι shapers φορτώνουν…
....και ανεβάζουν!
….και ανεβάζουν!
Ανεβασμένα όμως ήταν και Frulite On The Go για τον κόσμο!
Ανεβασμένα όμως ήταν και Frulite On The Go για τον κόσμο!

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita014

Είδαμε πολύ σοβαρό riding στα νέα lines του πάρκου. Όσοι ήταν εκεί απόλαυσαν τον ανανεωμένο «αέρα» του πάρκου. Όσοι ήθελαν πολύ απ’ αυτόν, πήγαιναν στο μεγάλο kicker το οποίο δέχτηκε επίθεση! Τα κόλπα έπεφταν βροχή! Είδαμε 720’s, late bs 360 shifty από τον Αντώνη, Rodeo’s από τον Νώντα (πολύ ψηλά και με transfer!), τον Γιάγκο και τον Ιάσωνα, bs airs, bs shifty (με σπάσιμο extra της μέσης) και switch fs και bs rotations από τον Σταύρο, stylιές από τον Πάντο στα jibs και πολύ πολύ κέφι και style από όλα τα παιδιά που πέρασαν το Σάββατο τους μαζί μας στο πάρκο! Αν καθόσουν απ΄το πάνω σαλέ και χάζευες το θέαμα που πρόσφεραν, θα παρατηρούσες ότι οι αθλητές βγαίνοντας από το πάρκο για να πάρουν το λιφτ τους συνόδευε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Νώντας, rodeo 540
Νώντας, rodeo 540
Παντελής, bs air
Παντελής, bs air
Πάντος. tail grab
Πάντος. tail grab

Το set up του πάρκου ήταν πολύ ενδιαφέρον! Με τους shapers να υπόσχονται πολλές εκπλήξεις τις επόμενες μέρες όπως δυο καινούρια lines, hip και bonus hitάκια στα ενδιάμεσα των runs όπως mini quarters, mini hips, stalls και πολλά άλλα! Για αυτούς που θέλουν το κάτι extra στο run τους! Αύριο Κυριακή θα δουλέψει το πρώτο από αυτά…

Την παράσταση σήμερα μετά τα εντυπωσιακά άλματα έκλεψε ένα απ΄τα set up της δεύτερης καμπούρας, ένας συνδυασμός από obstacles και όγκους χιονιού στο οποίο κανείς δεν φανταζόταν το τι κόλπα θα δεχόταν ύστερα από την έμπνευση και υλοποίηση του από τους shapers του πάρκου! Το set up? Kickerάκι – ανηφορικό picnic table – υψωμένο πατάρι από χιόνι flat – κατηφορικό διπλό rail!!… Πολλά τρελά combos έπεσαν εκεί και τα παιδιά αντί να κουράζονται και να χαλαρώνουν, έδιναν όλο και πιο πολύ! O Αντώνης είπε να συνδυάσει air time με rail και έτσι έκανε μία «εναέρια παράκαμψη» από το kicker περνώντας over το picnic table και το υψωμένο flat, στο rail με noseslide!! O snowjim δεν έλειπε σήμερα και μόλις το είδε είπε να κάνει και αυτός τα δικά του σε αυτό! 180 in, ΝΑΙ!!!

Τα Frulite On The Go girls φυσικά ήταν δίπλα τους για refill ενέργειας αλλά και σε όσους ήταν εκεί να απολαύσουν αυτό το εκπληκτικό θέαμα.

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita015

Πολλοί από τους riders πριν μπουν στο πάρκο, έκαναν μια βόλτα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του FIFTY FIFTY, όπου είχαν την ευκαιρία να testαρουν σανίδια NITRO, SLASH & JONES της επόμενης σεζόν.

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita006

Αυτά, ήταν ένα καλό warm up πριν την αυριανή μέρα, που προβλέπεται να εξελιχθεί σ’ ένα huge party. Riding, άφθονο Frulite On The Go, party mode μουσικές, board testing! Need more???

Σταύρος, bs air
Σταύρος, bs air
Νίκος, bs 360
Νίκος, bs 360
Αντώνης, 360 with a little help from his hand
Αντώνης, 360 with a little help from his hand
Παντόsliding with style!
Παντόsliding with style!
Παντελής, nose press
Παντελής, nose press
Αντώνης, 720
Αντώνης, 720
Νίκος, shifty nose grab
Νίκος, shifty nose grab
Παντος, tail
Παντος, tail
Γιάγκος
Γιάγκος

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita024

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita013

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita004

DAY 2 REPORT

thegreat-boarders-kalavrita-snowboardpark-opening-fruliteonthego-slider3

Χθες Κυριακή, ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα του πρώτου gathering της χρονιάς για το opening event του Frulite On The Go Snowboard park! Τα κορίτσια ήταν από νωρίς πάνω στο σαλέ και μοίραζαν FRULITE On The Go!

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita000028

Οι μουσικάρες από τους Stylianoi BROS έπαιζαν σε πολυ δυνατούς ρυθμούς και οι riders δεν πτοήθηκαν από την ομίχλη και όσοι ήρθαν το εκμεταλλέυτηκαν στο έπακρο!

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita000020

Τα προγνωστικά του καιρού μας είχαν φοβήσει λίγο, άλλα τέλος καλά, όλα καλά! Είχε ομίχλη που πηγαινοερχόταν, οπότε μπορούσες να κάνεις με λίγο υπομονή όταν δεν έβλεπες τα lines, ο αέρας στο πάρκο ήταν χαλαρός, και οι snowboarders δεν σταμάτησαν να κάνουν!

Noe, ενΝΟΕίτε πάντα ψηλά με στυλ! bs 180
Noe, ενΝΟΕίτε πάντα ψηλά με στυλ! bs 180
Αντώνης, smith 180 out
Αντώνης, smith 180 out
Εύα, respresenting the girls!
Εύα, respresenting the girls!
Snowjim, 270 in όσο πιο έξω πάει!
Snowjim, 270 in όσο πιο έξω πάει!
Ιάσωνας, nose grab
Ιάσωνας, nose grab
Αντώνης, bs 180 in, 180 out
Αντώνης, bs 180 in, 180 out
Η Εύα και ο σκύλος της.. Δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους ο ένας απ' τον άλλον!
Η Εύα και ο σκύλος της… Δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους ο ένας απ’ τον άλλον!
Πάντος, 5-0
Πάντος, 5-0
Νοe, 50-50 στο ανηφορικό, to 50-50 στο down flat!
Νοe, 50-50 στο ανηφορικό, to 50-50 στο down flat!
Αντώνης, fs lipslide
Αντώνης, fs lipslide

Το μεσημέρι έγινε και η κλήρωση με τα δώρα από το Fifty-Fifty Boardshop!

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita000022

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita000026

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita000025

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita000021

thegreatboarders-fruliteonthego-snowboardpark-kalavrita000024

Αυτά για να πάρετε μια γεύση για το τι συνέβη την Κυριακή στο πάρκο! Μη χάσετε το επόμενο event του Frulite On The Go στο πάρκο!

Join the action!

Join the action!