The Great Snow Jam


Λεπτομέρειες Event


The Video

 

DAY 2 REPORT

2η μέρα του THE GREAT SNOW JAM των TheGreatBoarders powered by Frulite OnTheGo και η Μητέρα φύση έκανε πάλι το θαύμα της!

Η ομίχλη κάλυψε σχεδόν τα πάντα εκτός… από την διάθεσή μας.

Το team των The Great Boarders ακολούθησε το backup plan, αφού το Slopestyle Contest ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί στο πάρκο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Ο Αντώνης, γνωστός πλέον ως το «Χρυσό Φτυάρι» και ο «άνθρωπος κατασκευαστική εταιρεία» σε πολύ λίγο χρόνο (και με διάστρεμμα στον αστράγαλο), έστησε μια mini jib εκδοχή του πάρκου, μπροστά από το πάνω σαλέ!

Η μουσική ξεκίνησε, ο Vag στο mic εμψύχωσε και όποιον δυσπιστούσε για το αποτέλεσμα και με λίγη ενέργεια από το Frulite On The Go που έρεε άφθονο, ξεκίνησε το πιο απρόσμενο Jib contest. Τελικά η μέρα κύλησε με super διάθεση και πολλά Tricks! Ok, το κρύο ήταν τσουχτερό και η ορατότητα περιορισμένη, αλλά who’s perfect? ΟΥΤΕ ο καιρός. Το θέαμα όμως σίγουρα μας αποζημίωσε.

Τα obstacles που τοποθετήθηκαν ήταν τα 2 picnic tables και οι διπλοί σωλήνες. Απλά πράγματα, για να γίνουν από απλά κόλπα μέχρι και πιο πολύπλοκα που έχουμε δει! Τελικά αποδείχτηκε πως αν είσαι Great Boarder… βλέπεις και στην ομίχλη!

Αξίζουν σίγουρα συγχαρητήρια στην 3μελή κριτική επιτροπή (Μανώλης, Κωνσταντίνος, και Σίμος), που για να δουν καθαρά τις προσπάθειες των riders, έκατσαν λίιιιιγο πιο κοντά στο spot απ’ ότι θα χρειαζόταν με καλό καιρό.

Οι μεγάλοι νικητές του Best Trick Contest, που κέρδισαν πλούσια δώρα από το Frozen Wave, ήταν:

Άντρες

1ος: Δημήτρης Μαυροκέφαλος a.k.a. Snowjim

2ος: Παντελής Δημητρόπουλος

3ος: Αντώνης Δαυίδ

Γυναίκες

1η: Πέλλα Χριστίνα Παπαχρήστου

2η: Εύα Παταπατίου

3η: Έλενα Μπενάκι

Best Skier

Dean Rijpma από Ολλανδία

Κανένας όμως δεν έφυγε με άδεια χέρια. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν και ένα kit ενέργειας, δηλαδή ένα back pack γεμάτο giveaways από το Frulite On The Go και τους The Great Boarders.

 

DAY 1 REPORT

Ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του THE GREAT SNOW JAM των TheGreatBoarders powered by Frulite OnTheGo!

Ήταν μια κλασσική ανοιξιάτικη μέρα (##$ΧΧΧ@#$#%3)! Και επειδή την άνοιξη δεν μας ενοχλεί τίποτα, λίγη (!!!) ομίχλη δεν πτόησε κανένα!

Τα προγραμματισμένα Board Challenges δυστυχώς δεν έγιναν στο πάρκο λόγω καιρικών συνθηκών, αλλά ευτυχώς η ομάδα των The Great Boarders και οι shapers του πάρκου είχαν την καλύτερη εναλλακτική! Εντόπισαν το καλύτερο spot για να διεξαχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά και πιο fun για τόσο για τους συμμετάσχοντες, αλλά και για όσους παρευρέθηκαν εκεί!  Άνοιξε ένας διάδρομος στο πάνω σαλέ, το ρατράκ έφερε χιόνι, έγινε το κατάλληλο shaping  για να δημιουργηθεί το drop in για την φόρα και όλα ήταν πλέον έτοιμα..

Στην κορυφή του drop in τοποθετήθηκε bonus ένα picnic table (για έξτρα φόρα για τους απαιτητικούς), αλλά και πολύ παιχνίδι με το snowskate που μας παρείχε και θα βρείτε στο κατάστημα Κλαουδάτος στα Καλάβρυτα!

Oι συμμετέχοντες τίμησαν το νέο spot και η μέρα κύλησε με πολύ κέφι, εντυπωσιακά strikes στο Snowboard Snippers, limbo moves (!!!) στο GoLow, ασταμάτητο free waxing από τον Daniel Petrov και board demo από το Fifty Fifty.

Ο Αντώνης Δαυίδ μας κατέπληξε με τις ικανότητές του στο building, constructing και shaping και τιμητικά η ημέρα πήρε τον τίτλο «Ο Αντώνης και το φτυάρι του».

Για τον αδελφό Vag δεν έχουμε λόγια…. MC, Speaker, rapper, performer, snowman, soulman, μέσα σ’ όλα….!!!! Α! Κάνει και λιιιιιιιιίγο skate;;; Αν υπήρχε τίτλος best overall, νομίζω θα τον έπαιρνε!

Τιμητικές διακρίσεις πήραν επίσης ο Στέλιος…… γνωστός από σήμερα πλέον ως «Χέλι» για τις χορευτικές του ικανότητες στο GoLow και ο Σπύρος «Γιέτι» Πελόνιας, γιατί όσο κι αν προσπάθησε να κρυφτεί, εμείς τον αναγνωρίσαμε και ο Rodrigo λίγο μετά τη λήξη κατάφερε να περάσει το πιοo Gooo Loow!

Η μέρα έκλεισε με την απονομή των νικητών/limbo dancers/yoga instructors από τον Αντώνη Δαυίδ κάτω από την τέντα του Frulite On The Go, με δώρα από το Frozen Wave, όπου ανανεώθηκε το ραντεβού για αύριο.

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

Downhill Balance: Ισίδωρος Σαράντης, Ιάσονας Σιαμίδας, Παντελής Δημητρόπουλος και Νώντας Λογοθέτης

Snowboard & Ski Snippers: Ιάσoνας Σιαδίμας

Supper Jump: Νικόλας Πλυτάς

GoLow Snowboard: Σπύρος Πελλόνιας

GoLow Ski: Άρης Καμμένος

Sky-High Tricks: Νικόλας Πλυτάς