Οι φωτο που θα δούμε στα ΜΜΜ της Αθήνας!

Τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό των Συγκοινωνιών Αθηνών στο Facebook, θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επιβάτες στα μέσα μεταφοράς της Αθήνας. Οι φωτογραφίες αυτές συνθέτουν την πρώτη κινούμενη έκθεση φωτογραφίας στην πόλη. Η έκθεση άνοιξε την Τετάρτη τις πύλες της στο Αμαξοστάσιο Αττικής των Οδικών Συγκοινωνιών και θα συνταξιδεύει με τα μέσα μαζικής μεταφοράς τους επόμενους μήνες.

Οι βραβευμένες φωτογραφίες εκτίθενται στα συγκοινωνιακά μέσα, σε σημεία προβολής, σε συρμούς, σταθμούς και οθόνες των μέσων σταθερής τροχιάς, καθώς και σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 3.150 επιβάτες, που εστίασαν στα μέσα μαζικής μεταφοράς και αποτύπωσαν με τον φακό τους στιγμές των καθημερινών μετακινήσεών τους, τον περασμένο Ιούνιο.

Η επιτροπή που επέλεξε τους νικητές συγκροτήθηκε από τον επίκουρο καθηγητή φωτογραφίας Αριστείδη Κοντογιώργη, την εικαστικό Βένια Μπεχράκη και τον διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδος Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

συγκοινωνίες 1 συγκοινωνίες 2 συγκοινωνίες 3 συγκοινωνίες 4 συγκοινωνίες 5 συγκοινωνίες 6 συγκοινωνίες 7 συγκοινωνίες 8 συγκοινωνίες 9 συγκοινωνίες 10 συγκοινωνίες 11 συγκοινωνίες 12 συγκοινωνίες 13 συγκοινωνίες 14

Δείτε όλες τις φώτο στην σελίδα του ΟΑΣΑ στο Facebook

ΠΗΓΗ: metamatic.gr