Κανόνες χρήσης στο Frulite OnTheGo Snowpark

Άυριο, 8 Μαρτίου ξεκινάει το μεγάλο snowboard event των TheGreatBoarders, powered by Frulite OnTheGo.

Αυτό το ξέρατε…

Τους κανόνες χρήσης του FRULITE OnTheGo Snowpark τους ξέρετε?

Κάποια πράγματα είναι common sense αλλά καλό είναι να τα θυμούνται οι παλιοί και να τα μαθαίνουν οι νέοι…

Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα ακόλουθα και play safe!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SNOWPARK

1.    Το πάρκο «snowpark» είναι μια πίστα που προορίζεται για αποκλειστική χρήση από έμπειρους χιονοδρόμους και snowboarders. Είναι εξοπλισμένο με κατασκευές και εμπόδια, με σκοπό την εκτέλεση αλμάτων και ελιγμών.

2.    Οι χρήστες, πριν εισέρθουν στο πάρκο, πρέπει να σταθμίσουν τις ικανότητές τους σε σχέση με το βαθμό δυσκολίας αυτού που σκοπεύουν να επιχειρήσουν.

3.    Είναι αποκλειστική ευθύνη των χρηστών να εκτιμήσουν τη δυσκολία των εγκαταστάσεων του πάρκου, σύμφωνα με την επιδεξιότητά τους και τον εξοπλισμό που διαθέτουν και οφείλουν να ενεργούν πάντα με τη δέουσα προσοχή.

4.    Όλοι οι χρήστες οφείλουν να φορούν κράνος, συμπεριλαμβανόμενων και των ενηλίκων. Πρόσθετος εξοπλισμός ασφαλείας συνιστάται.

5.    Οι κατασκευές και τα εμπόδια πρέπει να χρησιμοποιούνται από ένα χρήστη κάθε φορά. Βεβαιωθείτε ότι τα σημεία προσγείωσης είναι σαφή και ορατά πριν την απογείωση.

6.    Απαγορεύεται η στάση πάνω ή κοντά στις κατασκευές και τα εμπόδια.

7.    Σε περίπτωση πτώσης, ο χρήστης πρέπει να απομακρύνεται από τη διαδρομή, όσο πιο γρήγορα μπορεί.

8.    Οι χρήστες του Snowpark αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς, ατυχήματα ή ζημιές που προκαλούνται από τους ίδιους ή άλλους.

9.    Εκτός αυτών των κανόνων, το πάρκο υπόκειται στους ίδιους κανόνες που ισχύουν στις πίστες χιονοδρομίας.

10.    Η διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει την εγκατάσταση, εάν αυτό καταστεί αναγκαίο, και να απαγορεύσει την είσοδο σε χρήστες που θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους ή άλλους λόγω απερίσκεπτης συμπεριφοράς.

11.    Η χρήση του Snowpark εμπεριέχει κάποιο βαθμό επικινδυνότητας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προσεγγιστεί με τη δέουσα προσοχή και σύνεση, ρεαλιστική αξιολόγηση των ικανοτήτων και κατάλληλη φυσική κατάσταση.

12.    Οι υπεύθυνοι του πάρκου και η Δ/νση του Χιονοδρομικού κέντρου δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος, πέρα από την παροχή πρώτων βοηθειών.

snowparkrules