Κλήρωση για σανίδια snowboard από το SLUT Boardshop!

Τα καταστήματα SLUT Boardshop αποφάσισαν να κάνουν κάτι πρωτότυπο για τα 15 χρόνια λειτουργίας τους και τις γιορτές, και κληρώνουν σε τρεις τυχερούς και μία τυχερή, σανίδια snowboard!

Η διαδικασία είναι απλή! Διαλέγεις ποιο από τα παρακάτω 4 σανίδια θα ήθελες να κερδίσεις εσύ ή ο φίλος σου, η κοπέλα σου κτλ:

Αγοράζεις έναν από τους 50 αριθμημένους λαχνούς που αντιστοιχούν για το κάθε σανίδι και μπαίνεις στη κλήρωση!

Οι λαχνοί δεν είναι πολλοί, οπότε έχεις αρκετές πιθανότητες για να είσαι εσύ ο τυχερός στις 15 Ιανουαρίου!

Επίσης για να πάρεις μέρος στην κλήρωση πρέπει να είσαι τουλάχιτον 16 χρονών!

Καλή επιτυχία!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα καταστήματα SLUT Boardshop στα τηλέφωνα 2106819199 – 2108010779 ή στο slutboardshop.com

Παρακάτω ακολουθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για τις κληρώσεις:

Η κλήρωση των δώρων θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα SLUT Boarshop στην Κηφισιά, Λεωφόρο Κηφισιάς 238 – 240. Όπου θα γίνετε live streaming προβολή από την σελίδα SLUT Boarshop στο Facebook, όπως και όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να είναι παρόν κατά την διάρκεια τις κλήρωσης.
Ως ημερομηνία κλήρωσης ορίζεται η
15 Ιανουαρίου 2017. Σε περίπτωση αναβολής της κλήρωσης (π.χ. για λόγους καιρικών συνθηκών), αυτή θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα (http://slutboardshop.com/) αλλά και στη σελίδα στο Facebook.
Ελάχιστο όριο ηλικίας για συμμετοχή στην λαχειοφόρο αγορά είναι τα δεκαέξι (16) έτη.
Οι τυχεροί της λαχειοφόρου παραλαμβάνουν τα δώρα τους μετά από επίδειξη των τυχερών λαχνών αλλά και μετά από την επιβεβαίωση του ηλικιακού ορίου.
Σε περίπτωση αποδεδειγμένης κλοπής λαχνών, οι αριθμοί που αντιστοιχούν στους λαχνούς που κλάπηκαν αποκλείονται από την κλήρωση.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά την πώληση των 35 από τους 50 αριθμημένους λαχνούς.