Lovee is in the air …and came down to the streets of Athens ! LOVER SK8BOARDS!

Τις τελευταίες μέρες η αγάπη τσουλάει με νέα σανίδια στην πόλη! Ο Βαγγέλης Μαρκογιαννάκης βρήκε τους εμπνευστές των Lover Skateboards και τους έκανε μερικές ερωτήσεις.

Enjoy!!

Βαγγέλης Μαρκογιαννάκης

Πολύ φρέσκες καταστάσεις ζούμε τις τελευταίες μέρες στους δρόμους της πόλης, μιας και τα αδέρφια μας Giorgos Papadimitriou & Georgeo Zavos τους οποίους μέσα από το skateboarding τους γνωρίζω όλη μου τη ζωή, τουλάχιστον την εν πατίνι ζωή μου!

Αυτοί οι δύο πάντα εξελίξιμοι και εντυπωσιακοί skaters, (o Papadimitriou εντυπωσιάζει βέβαια και μόνο με την όμορφη παρουσία και τη φρεσκάδα του), είναι πολλά χρόνια καλλητάρια σε ζωή και πατίνι, πήραν λοιπόν τη σοβαρή απόφαση να κάνουν κάτι δικό τους και έτσι γεννήθηκε η LOVER skateboards που όλοι έχετε δει κάποιες φωτογραφίες από δω κι από κει και οι πιο street lifers έχετε δει κάποιο καλόπαιδο να τσουλάει μέσα στη πόλη με ένα σανίδι που εμπνέει αγάπη!

Τα αδέρφια δέχτηκαν να απαντήσουν μερικές ερωτήσεις για να καταλάβουμε όλοι καλύτερα πως έγινε όλο αυτό!

Καταρχάς αδέρφια μου Georgeo και Giorgo καλημέρα.

Το πρώτο που θέλω να μάθω είναι πως έγινε, πως δηλαδή σας ήρθε η ιδέα να κάνετε εταιρεία σε μια χώρα σαν την Ελλάδα της κρίσης και αν όλο αυτό το είχατε στο μυαλό σας πολύ καιρό ή ήταν κάτι πρόσφατο?

Γιώργος Παπαδημητρίου: Αυτή η ιδέα γύριζε εδώ και 3-4 χρόνια στο κεφάλι μας …. Αγνοήσαμε σε ποια χώρα βρισκόμαστε και την κρίση και το τολμήσαμε λόγω αγάπης

lover skates

Δεύτερον πως σας ήρθε το όνομα? Σίγουρα το sk8 χωρίς αγάπη δεν κρατάει πολύ οπότε το καταλαβαίνω σε γενικά πλαίσια αλλά υπάρχει κάτι άλλο πίσω από τη λέξη Lover? Καθώς επίσης ήθελα να μάθω για το πρώτο σας γραφικό το σωσίβιο! Γιατί σωσίβιο ?

Giogio Zavos: Σκεφτόμασταν για πολύ καιρό το όνομα της εταιρείας και δυσκολευόμασταν να καταλήξουμε σε κάποιο αποτέλεσμα. Ήμασταν μια μέρα στο περιβόητο σπίτι εν ονόματι  EPAVLIS και καθώς σκεφτόμασταν για όνομα ο Giorgio είπε την μαγική και απλή λέξη LOVER. Την αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή και όπως είπες και εσύ το skate χωρίς lover δεν κρατάει πολύ!  Το σωσίβιο συμβολίζει πολλά αλλά δεν παύει να είναι ένα ωραίο σχέδιο και είναι το logo τις εταιρείας μας

giorgio zavos lover skateboards

Τρίτον έχετε την υποστήριξη όλης της σκηνής, ειδικά των παιδιών του δρόμου και άτομα αναγνωρισμένα από τη skate κοινωνία μας που το κρατάνε low profile πολλά χρόνια τώρα. Πως σας φαίνεται αυτό το περιμένατε? Θέλετε να πείτε κάτι σε όλους τους αδερφούς εκεί έξω?

Γιώργος Παπαδημητρίου: Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’αυτό και κατενθουσιασμένοι, τους ευχαριστούμε θερμά που πιστεύουν σε εμάς! Έχουμε να τους πούμε ότι καλύτερα πράγματα  έρχονται ..

Peace and LOVER!

papadhmtrioy lover skateboards

Θα έχουμε σύντομα κάποιο βίντεο ή clips με τους Lover s να δίνουν αγάπη στους δρόμους? Και ποιοι είναι το team, η παρέα, ή το crew?

Ετοιμάζεται ένα edit με τον Giorgio στον Καναδά όπου θα είναι έτοιμο σε λίγο καιρό. Τώρα από εκεί και έπειτα στοχεύουμε σε ένα μελλοντικό  full legth video, από κει και πέρα θα βομβαρδίζουμε τις οθόνες με διάφορα βιντεάκια ποικίλων ειδών. Το team ακόμη είναι ο Giorgos Papadimitriou ο  Giorgio Zavos  και μια φρέσκια προσθήκη του Noti Aggelh!!! Αλλά απώτερος στόχος είναι να ενσωματωθεί όλο το  give some pain και mpzila zviria crew!

Notis for LOVER !

 

 

Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα αλλά έχετε στα μελλοντικά σας πλάνα κάποια εξέλιξη σε όλο αυτό δηλαδή να περιμένουμε ρουχισμό? ρόδες? Grip? ή ακόμα λόγο και του ονόματος προφυλακτικά? άρωμα? μπουρνούζι? σοσόνια? γραφικά με σουβλάκια και τζατζίκι? γραβάτα πιάνο? ή οτιδήποτε άλλο αξεσουάρ για έρωτα Greeck LOVER?

Giogio Zavos: Λίαν συντόμως θα υπάρξει ρουχισμός, ρόδες  stickers κλπ. Για τα άλλα Βαγγέλη δεν θα το επιχειρήσουμε…  hahahhahha

 

Πως βλέπετε τη σκηνή μας και αν χωράνε τέτοιες κινήσεις στο χώρο του Ελληνικού skateboarding?

Γιώργος Παπαδημητρίου: Υπάρχουν αρκετά άτομα με καλό επίπεδο στο skate, αλλά η σκηνή προχωράει με αργό και σταθερό ρυθμό, πιστεύω ότι τέτοιες συγκεκριμένες κινήσεις βοηθούν να αναπτυχθεί καλύτερα. Κινήσεις με αγάπη και αφοσίωση προς το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι πάντα ευπρόσδεκτες!

Η συγκεκριμένη μας ενέργεια μακάρι να παροτρύνει και άλλους ανθρώπους να ξεκινήσουν κάτι δικό τους.

giorgio lover skateboards

Δεν θα σας κουράσω άλλο σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και από εμένα ένα μεγάλο μπράβο για αυτό που κάνετε γιατί είστε άξια άτομα και πραγματικοί skaters με σεβασμό πάθος και Love r 100% πάνω στο σανίδι.

Εύχομαι τα καλύτερα και οι δρόμοι μαζί σας!

Κάτι τελευταίο για το κλείσιμο?

Giogio Zavos: Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους στις οικογένειες μας που υποστηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας !!!!!!!

ALL YOU NEED IS LOVER!