Η Nike αποσύρεται από το snowboard!

Η Nike έχει κάνει τρελές επενδύσεις όσον αφορά το snowboard! Σε αθλητές (Nicolas Muller, Halldor Helgason, Danny Kass, Gigi Ruf, Jed Anderson και πολλά άλλα σοβαρά ονόματα), βίντεο παραγωγές (never not – δείτε τη παρακάτω), events και social media.

Οι φήμες λένε ότι η Nike στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί απʼ το snowboard σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα επανέλθουν κάποια στιγμή. Ο λόγος είναι -σύμφωνα με τις φήμες- πως η αγορά σε αυτές τις χώρες, δεν αποφέρει αρκετά για το brand. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ!

Τα τελευταία χρόνια η Nike κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω απʼ τους τριπλάσιους θαυμαστές στο facebook απʼ τη Burton και γενικά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κάνει θραύση! Εμείς ελπίζουμε η Nike να συνεχίσει το έργο της και στο snowboard και να βλέπουμε τέτοιες επενδύσεις από τόσο μεγάλες εταιρείες.

Να λοιπόν γιατί πρέπει να στηρίζουμε εταιρίες και μαγαζιά από ανθρώπους που αγαπάνε τα boardsports, γιατί το κάνουν γιατί τους αρέσει και θέλουν να το στηρίξουν και να βοηθήσουν πραγματικά τα extreme αθλήματα που και μεις αγαπάμε τόσο!

https://www.youtube.com/watch?v=q57I1n4s5Hg

https://www.youtube.com/watch?v=v2k94HVvL6s