Ο νικητής του BOARD CHALLENGE στο SURF ART FESTIVAL vol.3!

Στο 3ο SURF ART Festival έγιναν πολλά! Περίπτερα, μουσικές, σανίδια με φινάκια, σανίδια με ρόδες! Το βιομηχανικό περιβάλλον του Βυρσοδεψείου γέμισε με χρώμα, τέχνη και χαμογελαστά πρόσωπα που περιπλανήθηκαν σε δύο ορόφους, βρίσκοντας την ευκαιρία να βρεθούν με φίλους σε ένα περιβάλλον οικείο, που το μόνο που έλειπε ήταν η άμμος και η θάλασσα!

Εκεί ήταν και το FRULITE ONTHEGO με ένα παιχνίδι που τελικά δεν ήταν και τόσο παιχνίδι! Το Board Challenge δυσκόλεψε αρκετούς καθώς για να μείνεις πάνω στην σανίδα έπρεπε να το έχεις λίγο!

surf-art02

Εκατοντάδες επισκέπτες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και προσπάθησαν να μείνουν 10 δευτερόλεπτα πάνω στο ειδικά διαμορφωμένο Indo Board και να μπορέσουν να μπουν στην κλήρωση για ένα COHETE Surfboard!

surf-art22

surf-art04

surf-art17

surf-art14Όλες οι προσπάθειες ήταν αξιοπρεπέστατες και πολύς κόσμος τα κατάφερε. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν οι επιτυχημένες προσπάθειες του κόσμου που δεν είχε καμία σχέση με board sports γενικότερα και μάλλον βάλαμε σκέψεις σε πολλούς που μέχρι τώρα δεν είχαν τάσεις για σανιδοαθλήματα!

Το SURF ART V.3 ολοκληρώθηκε και από το board challenge προέκυψε ένας μεγάλος τυχερός που μετά από την σημερινή κλήρωση κερδίζει το σανίδι!

Μεγάλος νικητής του Board Challenge by Frulite OnTheGo είναι ο Sakis Theodosiadis, ο οποίος κατάφερε να μείνει πάνω στη σανίδα για πάνω από 10 δευτερόλεπτα και φυσικά είχε και την απαραίτητη τύχη στην κλήρωση! Του ευχόμαστε καλά drops!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους όσους έλαβαν μέρος στο παιχνίδι και να ανανεώσουμε στο προσεχές μέλλον για νέο board challenge!

surf-art08

Μείνετε συντονισμένοι στο www.thegreatboarders.gr παρέα με ένα FRULITE ONTHEGO, το φρουτοποτό που σε γεμίζει ενέργεια, φυσικά!