Φέτος το πάρκο του Παρνασσού αναβαθμίστηκε και θα δείτε πολλές αλλαγές!!!
Ήδη το πάρκο έχει αρχίσει να στήνετε με ότι εκατοστό χιονιού παίζει!.. Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχει η επιθυμητή ποσότητα χιονιού, αλλά οι shapers κάνουν ότι μπορούν με το χιόνι που έχουν. Υπεύθυνοι για το πάρκου του Παρνασσού φέτος θα είναι ο Αντώνης Δαυίδ και ο Μανώλης Γρυπαίος.
Πιο συγκεκριμένα έγιναν χωματουργικά για τα kickers και το half-pipe! Φτιάχτηκε το μηχάνημα «Pipe Dragon snow groomer» που υπήρχε τόσα χρόνια στις αποθήκες του Παρνασσού και είναι ένα εργαλείο που κουμπώνει στο ρατράκ και φτιάχνει το half-pipe.
Το half-pipe για φέτος θα είναι mini. Τα άλματα θα είναι για όλα τα επίπεδα καθώς θα υπάρχουν μικρά, μεσαία και μεγάλα!
Boxes ήρθαν καινούρια (από το Forward), είναι πολλά και θα παίζει αρκετό jibbing!! Πάλι θα υπάρχουν για αρχάριους αλλά και προχωρημένους!
Προσευχηθείτε για χιόνι, έτσι ώστε να στηθεί ολόκληρο το πάρκο το συντομότερο δυνατό…
Προς το παρόν δείτε μερικές φωτογραφίες του Μελέτη Βαξεβανίδη από το προηγούμενο Σάββατο!..

















