Με Ποδήλατο στη Δουλειά!

Αφού δώσαμε μερικά tips πώς να κάνεις την διαδρομή σου προς το γραφείο πιο smooth, ήρθε η ώρα να παρακινήσεις και τους συναδέλφους σου και να πάρετε μέρος στον πιο fan φιλικό διαγωνισμό.

Η καμπάνια «Με Ποδήλατο στη Δουλειά”, που διοργανώνεται για 4η χρονιά στην Ελλάδα,  είναι μια καμπάνια προώθησης του ποδηλάτου σαν καθημερινό μέσο μετακίνησης στην οποία καλείστε όλοι να συμμετέχετε!

Στο διάστημα 15 Μαΐου με 14 Ιουνίου, θα καταγράφονται με στατιστικά στοιχεία οι μετακινήσεις όλων των ομάδων που συμμετέχουν.

Αν είστε εργοδότης, μπορείτε να βρείτε έναν ή περισσότερους εργαζόμενους που ήδη μετακινούνται με ποδήλατο και θέλουν να συντονίσουν τις ομάδες στο χώρο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε την υποστήριξή σας και να διευκολύνετε την αρχική επικοινωνία με μια ανακοίνωση ή συνάντηση για όσους ενδιαφέρονται. Από κει και πέρα οι ποδηλάτες σας θα κάνουν τα υπόλοιπα.

Αν είστε εργαζόμενος, βρείτε άλλους συναδέλφους που μετακινούνται με ποδήλατο, παρακινείστε τους να συμμετάσχουν και ενημερώστε τους εργοδότες σας για την πρωτοβουλία σας. Να είστε σίγουροι πως θα ενθουσιαστούν!

Μέχρι τώρα συμμετέχουν 91 οργανισμοί και εταιρείες, 360 ποδηλάτες και συνολικά μετρούν 43.122 km. 

Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα….

Στην κατάταξη των οργανισμών η Quest Group μετά τις βροχές ανακάμπτει και μειώνει την διαφορά από την πρώτη WWF. Στην 3η θέση πέρασε η Greenpeace που έκανε την αντεπίθεση της στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Στην κατάταξη των πόλεων η Ζαχάρω σταθερά από την εκκίνηση είναι πρώτη. Ακολουθεί το Κιάτο και για την 3η θέση μάχη δίνει η Σύρος με τα Χανιά!

Από τις δράσεις που σε κάνουν να χαίρεσαι που πας στο γραφείο!