Τα παιδιά της Aegean Meltemi Productions μας δείχνουν τον δρόμο

Προωθούμε την Ελλάδα στους windsurf & kite lovers σε όλο τον κόσμο!

Αυτός είναι ο στόχος της πρωτοβουλίας που πήρε μια ομάδα μαθητών από το ΙΒ του Κολλεγίου Ψυχικού, στο πλαίσιο εργασίας με κοινωνικό σκοπό.

Τα παιδιά της ομάδας, λάτρεις του windsurf & kite, σκέφτηκαν πως στην εποχή που ζούμε, ο τουρισμός είναι μια σημαντική πηγή ανάπτυξης για τη χώρα μας. Η προώθηση λοιπόν των νησιών μας σαν ιδανικό προορισμό για τους fansτων αθλημάτων του αέρα και της θάλασσας είναι κάτι που μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στην οικονομία της τοπικής κοινωνίας των νησιών, όσο και της χώρας ολόκληρης.

Ονόμασαν την ομάδα τους Aegean Meltemi Productions και έφτιαξαν μια ταινία μικρού μήκους που απευθύνεται σε όλους όσους ονειρεύονται τις καλοκαιρινές τους διακοπές πάνω σε μια σανίδα!  Το σενάριο, το μοντάζ και τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Πάρο, έγιναν όλα από τα παιδιά. Στη συνέχεια η ταινία μαζί με ένα συνοδευτικό γράμμα – δελτίο τύπου στάλθηκε σε όλα τα έγκυρα ηλεκτρονικά μέσα που ασχολούνται με το windsurf, το kite και το sup, σε Ευρώπη και Αμερική. Στόχος τους είναι το επόμενο καλοκαίρι η Ελλάδα να γίνει ο αγαπημένος προορισμός για όλους τους λάτρεις των «active» διακοπών!