Τι είναι ενέργεια?

Αν κάποιος σε ρωτούσε τι είναι ενέργεια τι θα απαντούσες?

Μπορεί να προσπαθούσες να το περιγράψεις με νόμους της φυσικής. Μπορεί να έβαζες και λίγο μαθηματικά, άντε και λίγο φιλοσοφία (για τους ψαγμένους).
Το πιο εύκολο πάντως είναι να το περιγράψεις με το αποτέλεσμα. Μπορεί να το πεις με απλά λόγια όπως η ενέργεια “σπρώχνει”, η ενέργεια σου δίνει δύναμη να κάνεις κάτι πέρα από τα όρια…

Ακόμα πιο εύκολο είναι να αφήσεις τα λόγια και να το δείξεις με μια φωτογραφία… και ακόμα πιο κατανοητό γίνεται όταν το κάνεις βίντεο… Τότε η ενέργεια μεταφέρεται… Οι αισθήσεις βαράνε κόκκινο, τα μάτια γουρλώνουν, ανατριχιάζεις, η καρδιά χτυπά δυνατά και that’s it!

Βγαίνεις στους δρόμους με τους φίλους σου γεμάτος ενέργεια και όρεξη να κάνεις τα πάντα!

Κάπως έτσι θέλει να μεταδώσει το μήνυμά του το FRULITE OnTheGo με τη νέα διαφημιστική του καμπάνια που θα δείτε παρακάτω

Ένα βίντεο γεμάτο ενέργεια από όμορφες γωνιές της πόλης, με την παρέα… τον Πάνο, τον Danni, την Άλκηστης και όλα τα παιδιά. Εικοσιπέντε δευτερόλεπτα στιγμών πάνω στο skate και στο bmx με όμορφες εικόνες από το Λαγονήσι, τους Αμπελόκηπους τα Βριλήσσια.

Φυσικά από την παραγωγή δε θα μπορούσε να λείπει ο Κώστας Μάνδυλας ο οποίος μέσα από τη δική του ματιά, έδωσε τις απαραίτητες πινελιές στο action!

Δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα

frulite-onthego-backstage-photo032
O Κώστας Μάνδυλας με τον Πάνο Λούπη στο Λαγονήσι

frulite-onthego-backstage-photo027
Το team ετοιμάζεται στο Λαγονήσι.

frulite-onthego-backstage-photo042
Η παρέα στα Μελίσσια