Την Κυριακή τα Μελίσσια θα γεμίσουν χρώματα και θα περάσουν ένα αντιπολεμικό μήνυμα!

Πρόκειται για το «One Love Wall Project» από το Luv N Roll!

Το event αυτό θα λάβει μέρος στον τοίχο απέναντι από το μαγαζί One Love (Ψαθά 2, Μελίσσια) από τις 14:00 μέχρι τις 20:00 και αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το event, δείτε τι λένε οι διοργανωτές:

Σε μια εποχή όπου καθημερινά άνθρωποι θυσιάζονται στον βωμό του χρήματος, η ομάδα μας προσπαθεί με χρώμα και φαντασία να δώσει μια θετική πνοή στις άχρωμες πλέον πόλεις.
Τα τελευταία 3 χρόνια βρισκόμαστε αντικριστά με την πλάτη ενός λευκού τοίχου,ύψους 13μέτρων και πλάτους 7μ. Ένα πρωινό λοιπόν βρήκαμε το θάρρος και στείλαμε τον Γιώργο να ρωτήσει την ιδιοκτήτρια του κτιρίου εάν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσει να κάνουμε αυτό που αγαπάμε! Η απάντηση ήταν θετική!

Concept:
Σκοπός μας είναι να κάνουμε μια εικαστική παρέμβαση στον άσπρο τοίχο. Μια πανδαισία χρωμάτων θα καλύψει την τεράστια επιφάνεια και από πίσω θα αποκαλυφθεί μια γιγάντια καρδιά.
Ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι ο εξής : Παιδιά, γονείς αλλά και άλλοι παρευρισκόμενοι, με την έμπρακτη υποστήριξη και ενεργή συμμετοχή μελών του εθελοντικού σωματείου Πεντέλη 2.0 Social Polis, θα ντυθούν στρατιώτες, θα κρατάνε softguns και θα πυροβολούν μπαλόνια τα οποία θα έχουμε κρεμάσει ήδη
από την προηγούμενη μέρα. Τα μπαλόνια θα περιέχουν πλαστικά χρώματα και η τοποθέτησή τους θα είναι σύμφωνη της μελέτης που έχουμε κάνει. Την προηγούμενη μέρα επίσης θα έχει δημιουργηθεί στον τοίχο μια τεράστια διαφανής καρδιά, από υλικό το οποίο μπλοκάρει την απορρόφηση του πλαστικού χρώματος.Όσο για το άλλο μισό του τοίχου που ανήκει σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, και εκεί προς ευχάριστη έκπληξή μας δέχτηκαν μετά χαράς να φιλοξενήσουν το project μας.

Video :
Το συνολικό αυτό γεγονός θ’ αποτελέσει το υλικό για ένα video διάρκειας 1:30-2:00 λεπτών με καθαρό αντιπολεμικό μήνυμα. Τα πλάνα θα ξεκινούν από την ομορφιά και την χλωρίδα του όρους Πεντέλης.